Despre noi

CUI: RO 5432794

J32/448/1994

Cine suntem

SUMMIT SRL este înființată în 1994 din dorința de a asigura un sprijin competent pentru firmele locale și regionale în dezvoltarea infrastructurii IT, acest lucru realizându-se în special prin consultanță de specialitate cu ajutorul personalului calificat, cât și prin vânzarea de soluții hardware și software. Summit SRL Sibiu este o societate comercială având ca domenii de activitate realizarea rețelelor structurate voce-date și livrarea tuturor echipamentelor active și pasive necesare. De asemenea, pe lângă livrarea de calculatoare, imprimante, copiatoare, scanere și plottere se asigură și servicii de garanție și post-garanție pentru toate echipamentele livrate.
Soluțiile propuse de noi se bazează pe tehnologii de vârf și sunt orientate pe principiile sistemelor deschise. Pentru ca soluțiile oferite de firma noastră să înglobeze cele mai noi tehnologii ce oferă utilizatorului un raport preț / performanță optim și pentru ca serviciile furnizate de noi să fie de cea mai bună calitate, echipamentele beneficiază de suportul producătorilor prin canalele autorizate din care SUMMIT face parte.

Ce putem oferi

Servicii de consultanță
Asigurăm servicii de consultanță prin personal calificat pentru realizarea de rețele sau achiziționarea tehnicii de calcul, dar și pentru instalarea și configurarea sistemelor de operare sau serverelor din gama Microsoft.

Implementare hardware și software
Summit proiectează și implementează sisteme informatice scalabile ce pot satisface atât necesitățile unor întreprinderi mari (3000-5000 angajați) unde este necesară prelucrarea unui volum mare informații, cât și a unor întreprinderi mijlocii și mici, dar care au o dinamică ridicată, ceea ce implică schimbări frecvente în sistemul managerial al acestora.

Proiectarea și realizarea de rețele de date și voce
Firma noastră a realizat lucrări de cablare structurată folosind diverse medii, cablu FTP, cablu UTP, fibră optică sau tehnologie “wireless”, astfel încât până acum avem instalați peste 60 Km de cablu UTP și FTP și peste 35 Km de fibră optică.

În ce suntem specializați

În procesul de conducere a unei afaceri, decizia are un rol foarte important. De aceea ea, trebuie să se sprijine pe o informație corectă și actuală; soluția poate fi un sistem informatic care să asigure o reducere a timpului pentru procesul economic și o creștere a calității deciziei.

 
 
Vânzări IT
Service IT
Optimizare sisteme IT
Consultanță de specialitate
Externalizare servicii

Certificări